Girona, “David” en una lliga de gegants

Hi ha un equip determinat que sense tenir grans figures d’elit ha sabut trobar el seu lloc en l’anomenada lliga de regularitat. Estic parlant del Girona F. C. Aquesta és la seva primera temporada a la màxima categoria, el que fa que el club català segueixi somiant amb tot el que fins a la data va aconseguint (no hi ha qui oblidi la seva proesa en guanyar al mateix Reial Madrid a Montilivi).

Igual per això es coneix al Girona F.C. com el “David” en una lliga de gegants. Sens dubte, està sent un dels “equips revelació”. La humilitat, coratge i valentia l’ha portat a ser on és: a la zona tranquil·la de la taula.

Exhibició i golejada als canaris

El Girona que dirigeix ​​Pablo Machin segueix el seu camí guanyant els seus partits (o almenys els que els deixen) ja que va començar l’any perdent a Mestalla contra el València. Però aquesta setmana rebien a la U.D. Las Palmas i es van donar un homenatge davant el seu públic, amb un d’aquells marcadors dels que no s’obliden (6 a 0).

Aquesta exhibició i golejada va deixar als visitants més enfonsats si cap del que ja estaven; alhora que els catalans feien història amb un resultat voluminós que el situa en les posicions properes a les competicions europees.

Segur que aquest seria també un altre gran repte per als homes de Machín i el millor colofó ​​als seus 87 anys d’història. Segurament, fins als més grans del lloc haurien de fregar-se bé els ulls si aconsegueixen aquest miracle. Dit de passada,

seria també tot un orgull per al futbol català.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish