PER PRIMERA VEGADA

Ballant, naixia la dansa amb pètals de rosa vermella.
Cantava, saltava buscant tot l’ espai, 
el mobles s’ aguantaven i el meu cor es movia molt lentament,
com si fos un ritme.

 
Ballant, naixia la dansa amb pètals de rosa vermella.
Sorgia la meva veueta de dansa i només em venia a la ment: 
Vols ballar amb mi per primera vegada? 
I jo vaig contestar amb el meu honor: 
El meu cos i la meva ment ja estan dansant
amb aquest vals de corda que m’ ensenyes.
Encara vivia en els teus braços quan ballàvem junts, 
Tot era música, notes de jazz…
I quin romanç el nostre, 
Que per primera vegada regalimaven els teus ulls 
com un ocell tendre, brillant amb plomes blanques. 
Per primera vegada et veia somriure
I quina rialla tenies, 
que em vas enamorar, 
captivar amb sensatesa, 
enganxar en una teranyina de portes velles.
Em vas captivar com una rosa a l’hivern 
Sonant a blues de melodia irlandesa.

+ info | + posts

Redactora i poeta: “Passió i cor són les dues qualitats amb les que podem fer que Èxit21 sigui gran. És una porta oberta a la filosofia. Per això visc amb tanta intensitat aquest racó. Perquè em fa pensar, recordar i sentir”.

Bea Ruiz és autora de tres llibres de poemes. I recentment ha publicat el seu darrer llibre amb l'Editorial Talents de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD): "Un portal a la fantasía": https://fcsd.org/ca/producte/un-portal-a-la-fantasia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *