El primer llibre de David Creus

David Creus té 47 anys.  Actualment és artista plàstic i ha fet el seu primer llibre que es titula “El Viaje de un idiota”. Un llibre que tracta d’un acompanyament a un amic seu malalt de càncer i com ho vivia la gent que estava al seu voltant. Segons l’autor, estar al costat d’algú que potser marxará és com fer a un “viage idiota”, ja que et sents així al no poder fer res. Al seu amic li feia il·lusió que escrigués el llibre i en David estava encantat perquè el considera un heroï.

En David Creus va començar a escriure a casa un dia del juliol del 2010. És un home que està obert a tot. Quan les coses bones o dolentes li venen, expressa el que sent en aquell mateix moment. El seu pare i la seva tieta també tenen càncer. Ens expliquen que moltes persones en tenen, lluiten i en surten, però malaularadament són poques. El seu amic i protagonista del llibre, tristament ens va deixar.

Escriure el llibre va ser una mica difícil emocionalment, però també una lliçó de vida. Per a ell, a l’escriure’l, li queden diversos sentiments, però el reconforta que quan la gent llegeixi el llibre potser els pugui servir d’alguna ajuda i, sobretot, es va sentir orgullós d’haver cumplert la promesa al seu amic. Per ell va ser bastant complicat.

“El viaje de un idiota”es va auto-publicar a “bubok”, una pagina web perquè la gent que no sap que ha fet el primer llibre el pugués adquirir.

Per mi, és important que amb al seu sentit de l‘humor, hagi pogut fer un llibre amb un tema bastant complicat de tocar. M’agradaria que la gent pensi que les persones amb càncer hi posen la pell i s’esforçen per seguir amb la seva vida fins al final.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish