Carpe diem estiuenc

A totes les ciutats de costa predomina sempre l’aigua. Però què ens aporta l’aigua realment? Platja, banyador, sol, estiu, gelat i tot el que sigui fresc. Fins i tot anar amb vaixell. Qui no s’apuntaria a navegar? A fer surf? O esquí aquàtic? I submarinisme, el voldríeu fer?

Tenim molts recursos per fer i molts són activitats de mar com: el Paddle Surf, la vela, les cometes, el surfing… etc.

Pregunta incògnita: Què ens agradaria fer a nosaltres? Normalment quan som banyistes ens fixem si les banderes estan en verd, groc o vermell. 

A nosaltres les onades ens donen molt de joc perquè podem jugar a pilota, tan a dins de l’aigua o a la sorra, i ens ho passem pipa.

A qui no li agradava de petit fer castells a la sorra? Jo crec que a tothom, això d’anar amb biquini, tovallola, vestit, pareo i ulleres de sol és la BOMBA! En el solet si està molt bé si són poques hores, però si són moltes, malament. Primer ens cremaríem amb les raigs perillosos. I segon, a la llarga podríem tenir problemes amb la pell, com càncer o altres malalties associades amb el mateix vincle de la pell.

Si voleu platja i encara no heu anat aprofiteu aquest setembre que hi haurà una bona estona de caloreta fins l’octubre que ja no hi podreu anar perquè començaran a caure les fulles, a aparèixer les castanyes i els moniatos. A més, no estareu sols, tindreu una companyia molt divertida com són els bolets.

Millor la platja, abans que vingui l’ etapa d’ anar amb botes i botins. Aprofiteu aquests dies per prendre refrescos amb glaçons, fer petar el cos i cantar la cançó «boom, boom» de Chayanne amb un toc de malucs i dir amb bon ritme:

AIXÒ SI QUE ÉS VIDA!!!! 

+ info | + posts

Redactora i poeta: “Passió i cor són les dues qualitats amb les que podem fer que Èxit21 sigui gran. És una porta oberta a la filosofia. Per això visc amb tanta intensitat aquest racó. Perquè em fa pensar, recordar i sentir”.

Bea Ruiz és autora de tres llibres de poemes. I recentment ha publicat el seu darrer llibre amb l'Editorial Talents de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD): "Un portal a la fantasía": https://fcsd.org/ca/producte/un-portal-a-la-fantasia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *