Barcelona és poderosa

Quan els turistes vénen al restaurant on treballo i em pregunten pels llocs emblemàtics de Barcelona jo els indico quins són.

A Barcelona hi ha molts llocs bonics i amb molta història. Per exemple, fa molts anys, hi havia un arquitecte que es deia Antoni Gaudí i Cornet. Va idear la Sagrada Família, la Casa Batlló o el Parc Güell. Jo recomano aquests edificis als turistes perquè són històrics i bonics.

La zona del port també és bella. Hi ha el Port Vell i el barri de la Barceloneta. Més endins, trobem el barri Gòtic on destaca Santa Maria del Mar; coneguda com la Catedral del Mar.

També tenim les Rambles amb les parades de flors i les estàtues humanes. És una zona que sempre està plena de turistes.

Si passejant se us desperta la gana, això no és un problema perquè a Barcelona tenim molts restaurants i molt bons, com per exemple, El rei de la gamba, El 7 ports o el Salamanca.

Barcelona està considerada una de les ciutats que atreu més turisme; cosa que no és d’estranyar perquè com diu la cançó de Peret, “Barcelona es poderosa, Barcelona tiene el poder”.

Èxit21 servirà per donar informació universal a tot el món. A mi em pot ajudar a mi per aprendre periodisme, és una idea que ja tenia temps enrere, perquè m’agradaria poder-m’hi dedicar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *