Creu i ratlla a la selecció espanyola

Feia temps que ho estàvem anunciant: el conjunt espanyol ja no estava sent el mateix des de l’últim Mundial de Brasil. Eren molts els dubtes que s’havien generat i que s’han confirmat després del seu estrepitós pas per l’Eurocopa de França.

Si fem balanç del que hem vist a l’Eurocopa ―dues victòries davant la República Txeca i Turquia; i dues derrotes davant Croàcia i Itàlia― podríem treure la conclusió que podien haver fet alguna cosa més però es van veure superats.

És evident que fins aquí arribaria la fi d’un cicle d’una selecció que estava demanant a crits un canvi. I començant per la banqueta.

Per més que ens pesi ja no valen més lamentacions i, ni de bon tros, llepar-nos les ferides obertes. En el nostre record ens quedaran les Eurocopes del 2008 i 2012 i el Mundial del 2010.

Ara és el moment de tornar a començar de zero i fer un clar creu i ratlla a la selecció espanyola.

I en aquesta nova del combinat espanyol ja no hi serà Vicente del Bosque, que lamentablement ha sortit per la porta de darrere. Igualment li donem les gràcies per tot el que ha aconseguit. Segons les últimes informacions, Joaquín Caparrós podria ser un dels candidats a entrenar la selecció espanyola.

No ho tindrà fàcil per fer oblidar l’ombra de Del Bosque, ja que aquest li ha deixat el llistó bastant alt. Els jugadors que hi són i els nous que arribaran, juntament amb el tècnic d’Utrera, tindran la missió de tornar la il·lusió a una afició més que exigent.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish