L’altra cara de l’Eurocopa

Arribats a aquest punt ja hem entrat a la fase més important de la competició europea, com són els vuitens de final. Ara cada partit podria ser decisiu de cara a la finalíssima.

Vist el que s’ha vist en les últimes disputes, és evident que la competitivitat entre les millors seleccions està fent que visquem el millor dels espectacles esportius.

Lamentablement, els esdeveniments d’aquestes característiques no solen estar exempts de tota mena de trifulgues. En aquest sentit, les aficions d’Anglaterra i Rússia han protagonitzat incidents.

Després dels últims aldarulls és evident que si ningú fa res perquè tot això no segueixi succeint en els estadis, podríem dir que estem presenciant l’altra cara de l’Eurocopa.

Perquè la violència en el nostre esport no fa més que entelar el que realment importa, viure i gaudir d’aquest torneig sense més altercats.

Veient com van acabar les aficions tant d’Anglaterra com de Rússia o la croata amb les bengales, veiem amb el més gran dels orgulls i amb el cap ben alt a la nostra afició espanyola, donant exemple allà on va.

Perquè per alguna cosa és, i no em canso de dir-ho les vegades que siguin necessàries, la millor afició del món. Ells mateixos són els que tiren no només del carro, sinó també de la selecció espanyola; just ara és quan més cal la força de tots els aficionats.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish