XAVI CORAL, EL PERIODISTA I LA PERSONA

Ja fa uns quants anys, vaig estar a Òmnium Cultural de Badalona. Una de les sortides que va fer l’entitat va ser anar al programa Divendres com a públic. 
Vam quedar a l’ estació de tren de Badalona per poder anar a Hospitalet. Allà ens esperava un miniautocar, per poder anar a Sant Joan Despí. 

Ja allà, vaig gaudir molt. Havien muntat un berenar, a partir de les 16h; perquè l’equip de televisió que es feia càrrec del programa començava a les 16:45.

Quan vaig veure en persona en Xavi Coral em vaig quedar amb la boca oberta. Mai havia pensat que fos súper divertit. Va ser una passada! La veritat és que tinc un bon record de la visita al programa Divendres.

Una visita inesperada

Era un dilluns a la tarda. A nosaltres, la redacció d’Èxit 21, ens van anunciar que vindria un periodista a donar-nos una “màster class” sobre la professió periodística. Quan van dir a Èxit que seria en Xavi Coral qui vindria, jo no hi era. A la setmana següent, quan va venir, em va sobtar molt i em va fer molta gràcia.

Em va sorprendre molt la seva responsabilitat i sinceritat; a més de la seva simpatia. Va ser per mi una persona que em va marcar. El fet de poder parlar amb ell amb profunditat em va donar una imatge diferent a la que ofereix davant les càmeres.

Va acabar de fer el programa Divendres per presentar el programa .CAT sobre actualitat política. I en aquests moments, li desitjo que tingui un bon any i molts èxits professionals. S’ho a guanyat a pols!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish