La nova vida independent d’en Roberto i la Irene

El passat 18 de gener a la seu de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD), en Roberto i la Irene van rebre les claus del que serà el seu nou pis a Barcelona. Aquest acte representa un pas important per a la parella perquè per primer cop abandonen la llar familiar i se’n van a viure junts.

En Roberto es va mostrar nerviós al rebre les claus del pis per la responsabilitat de viure en parella, sense els pares. Per la seva part, la Irene va plorar de l’emoció. La família de la parella els va voler acompanyar en aquest moment tan important per a ells.

En Roberto i la Irene van dir que anirien a l’Ikea a comprar mobles per decorar la nova casa en comú.

«Me’n vaig a casa»

Aquesta iniciativa forma part del servei de suport a la vida independent «Me’n vaig a casa» de la FCSD. Aquest programa dóna suport a persones amb Síndrome de Down o diferents capacitats per poder viure sols de manera autònoma. El servei de vida independent proporciona una persona de suport que ajuda als joves a administrar els diners,  realitzar la compra de la setmana i fer les tasques domèstiques, segons la necessitat de cadascú.

Des d’Èxit21 volem felicitar al Roberto i la Irene per aquest nou pas i els desitgem molta sort.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish