Molt Barça per a tan poc Atlètic de Madrid

Tot estava preparat per viure una tarda de futbol d’aquelles en el que l’espectacle està assegurat perquè els equips de Luis Enrique i Diego Pablo Simeone solen disputar els seus enfrontaments amb una intensitat que els converteixen en una de les conteses més atractives del campionat nacional.

Tot i haver-se jugat en horari de sobretaula, molts vam saltar-nos la migdiada per gaudir de la tercera victòria consecutiva dels blaugrana, i això que no ho veiem massa clar pel gran potencial de la plantilla matalassera. 

Sobre el que es va viure al Camp Nou podríem dir que els primers deu minuts van ser clarament per l’Atlètic de Madrid, període en el que va marcar Koke. No obstant això, els jugadors del Barça havien començat molt llançats i amb algunes ocasions de gol. Però cap d’aquestes va acabar al fons de la xarxa de la porteria defensada per Oblak. Però els gols van arribar en els minuts 29 i 37 de la primera part per obra de Messi i Luis Suárez.

La plantilla blaugrana no va tenir el partit dominat i controlat fins els darrers vint minuts; tot i que els del “Cholo” Simeone van tenir ocasions per fer pujar l’empat al marcador final.

Comptat i debatut, podem treure la conclusió que ha estat massa Barça per a tan poc Atlètic de Madrid. Però també s’ha de dir que l’equip de Simeone va acabar jugant amb nou per les expulsions de Filipe Luis i Godin que, sense cap mena de dubte, van condicionar el transcurs del partit.

Inici imparable

El que salta a la vista és que l’equip que dirigeix Luis Enrique, des de que va iniciar la segona volta, ha guanyat els tres primers partits; fet destacable si considerem que a principis de temporada van suar més del compte per fer el mateix que han fet ara.

Són molts els mitjans de comunicació que amb aquesta nova victòria donen per fet que els blaugrana ja tenen mitja lliga al sac.

Amb aquest triomf el Barça ha donat un cop d’autoritat que els consolida en el liderat de la classificació. Ara, només resta aferrar-se a ell per conquerir un nou títol de lliga.

+ posts

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *