El racó del bon cinema: ocho apellidos catalanes

Després de la gran acollida que va tenir a tots els cinemes espanyols el primer lliurament de “Ocho apellidos vascos”, era evident que l’expectació era massiva i que érem molts els que esperàvem una segona part.

Ocho apellidos catalanes” ha superat amb escreix l’anterior: més de 3,5 milions de persones que els atrau el setè art així ho poden corroborar.

Tant Dani Rovira com Karra Elejalde, Clara Lago i Carmen Machi han tornat a estar a l’alçada de les expectatives. L’èxit està garantit si hi afegim la gran Rosa Sardà, en el paper d’àvia, en una d’aquelles interpretacions fetes a la seva mida; i a un Berto Romero, en el paper de nét, que no se sap si fa un personatge o a ell mateix, doncs semblen la mateixa persona.

El fenomen ha estat tal que ha tornat a superar tots els seus anteriors registres; fins i tot per sobre de grans títols com “Los juegos del hambre”, “Spectre” o “Truman”, tornant a ser número u a les taquilles.

A ningú li estranyaria que pogués ser candidata als propers premis Goya. I si no fos perquè ja tenim pel·lícula candidata pels Òscars, aquesta cinta cinematogràfica ho podria haver estat perfectament.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *