El Barça invencible comença a flaquejar

Ho anàvem advertint, almenys des de que el Barça guanyés per golejada a la Reial Societat el 26 de novembre, del perill de deixar-se arrossegar per una eufòria desmesurada. I amb ells, certa part de l’afició barcelonista també es va deixar endur per la ratxa de victòries consecutives.

Com era d’esperar, l’equip de Luis Enrique s’ha deixat endur tant per aquesta eufòria que, a dia d’avui, ells sols s’han ficat en un carreró sense sortida.

L’inoportuna lesió de Neymar els ha caigut com un gerro d’aigua freda ja que en el moment que han perdut al jugador brasiler se les ha esfumat també la verticalitat, velocitat i tot allò que els feia guanyar pràcticament de memòria les anteriors comtesses.

La falta de rematar els partits els ha proporcionat tres empats consecutius davant el València, el Bayern Levercussen a la Champions i ara davant un Deportivo que ha sabut remuntar un marcador en contra.

Si podem treure alguna cosa clara d’aquests inadmissibles entrebancs és que el Barça comença a flaquejar, encara que es podria justificar l’injustificable. Potser ho atribuiran a l’absència de Neymar o bé als partits del Mundial de clubs.

També és cert que queda molt competició per jugar i som molts els que no volem ni pensar que ens acostumarem a alguna que altra derrota o empat.

Per sort tenim una plantilla que ha sabut superar les dificultats en moltes ocasions i, per tant, tornar a trobar el sender que els porti a reenganxar-se a una nova cadena de victòries.  El primer pas per això és aconseguir el que seria el cinquè títol de la temporada. I a poder ser, sortir per la porta gran i conquerir no només el Mundial de clubs, sinó també coronar-se en el llunyà orient.

+ posts

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *