Unes vacances entre Europa i Canadà

Aquest estiu he visitat diferents llocs i he fet molts quilòmetres. Per començar he anat a l’Estany, al Moianès, també a la piscina i a fer excursions, com per exemple al Puig de la Caritat, i molts dies he vist els colors daurats de les postes de sol.

Al començament de l’agost vaig passar uns dies als Pirineus, a Estavar, un petit poble de França, amb el centre excursionista els Blaus. Allà, entre altres activitats, vaig fer una excursió a la Creu d’Egat, una sortida que es pot fer molt bé, sense cap problema.

També he estat uns dies a Madrid, on he anat amb uns amics a veure el musical “El Rey León”. L’espectacle em va agradar molt, és un musical molt bonic i on la música, la coreografia i els decorats són espectaculars.

A Madrid també vaig visitar la Plaça de la Puerta del Sol, la plaça Cibeles, la Plaça Reial i el Congrés dels Diputats. Tot molt bonic, però visitats uns dies que feia molta calor.

I per últim, per tancar les vacances, he anat amb la família fins al Canadà, a la part oest, on hem tingut la sort de no creuar-nos amb cap dels nombrosos incendis que hi havia aquells dies. Allà vaig conèixer ciutats com Calgari i Banff, on hi vaig veure un os de molt a prop. Era un os grizzly que anava tot sol passejant davant l’hotel on ens allotjàvem. La policia va venir i el van voler adormir però l’os va marxar corrents.

També vaig visitar les ciutats de Jasper, Hope, Kamloops o Vancouver. Els parcs naturals de Banff i Jasper son espais espectaculars i a Vancouver vaig visitar Capilano, un bosc antic que em va agradar molt, amb un pont penjant molt gran. També vaig veure una glacera i vaig poder-hi trepitjar el gel que recobria la superfície. 

Començament de curs

Després de les vacances d’aquest estiu torna Èxit 21. Esperem que sigui un bon curs, amb articles i entrevistes. Espero també que aviat tingui una feina de dilluns a divendres.

Per un món millor per les persones amb situació de discapacitat.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

3 thoughts on “Unes vacances entre Europa i Canadà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *