Un Barça de mínims augmenta distància

El Barça ha tornat a guanyar per la mínima, per 0 a 1, en la seva vista al camp del Vila-real. Un partit on els blaugranes han sabut patir per aconseguir els tres punts, aquesta vegada gràcies a un gol de Pedri.

Els blaugranes porten una molt bona ratxa de victòries que els deixa al davant de la classificació i a onze punts del Reial Madrid, el seu perseguidor, però que té un partit menys. No ha estat el millor partit del Barça i el Vila-real ho ha posat difícil, però la defensa continua deixant la seva porteria a zero.

Debut a l’Europa League

Ara el pròxim objectiu serà superar l’eliminatòria de l’Europa League, contra el Manchester United, amb un primer partit molt interessant el dijous d’aquesta mateixa setmana.

Diumenge que ve, a la Lliga, el Barça jugarà contra el Cadis. Pels aficionats del Barça comença una setmana plena d’emocions.

De moment és un Barça eficaç que als seus rivals els hi costa molt superar.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *