Golejada amb la ment a Munich

El Barça va tornar a guanyar a la jornada 5 de la Liga Santander, aquest cop al camp del Cadis, per un clar 0 a 4. Va ser un partit on, pensant en el partit de dimarts contra el Bayern Munich, hi van haver molts canvis a l’alineació titular.

Els blaugranes van començar amb una ocasió de Ferran Torres i una altra de Memphis Depay, però no va ser fins la segona part que van arribar els gols. El primer amb una passada de Gavi a Frenkie de Jong, qui va marcar. 

Deu minuts més tard va ser Robert Lewandowski, jugador que acabava de sortir al terreny de joc,  qui va marcar el segon. 

Ansu Fati va fer el tercer; i Ousmane Dembélé, el quart i definitiu gol.

Ensurt a la graderia 

El partit, però, serà recordat perquè es va haver d’interrompre per una urgència mèdica d’un aficionat que tenia un problema cardíac. Per sort, les informacions diuen que l’home s’ha pogut recuperar gràcies a la rapida assistència mèdica, la qual va requerir aturar durant uns minuts el partit.

Lluita de titans 

Aquesta serà una setmana important pels barcelonistes. Dimarts es jugarà el sempre difícil partit de la Champions contra el Bayern de Munich, a Alemanya. Els jugadors blaugranes intentaran guanyar i treure’s l’espina de les doloroses derrotes dels darrers anys.

En aquests moments el Barça porta quatre victòries seguides i només ha rebut un gol en contra. Aquesta temporada, amb Xavi ja a la banqueta des del començament, el joc i els resultats van molt millor.

Esperem que al final de temporada hi hagi títols i alegries per a tots els culers.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish