POETA DE LUNA

Me emborracharía de ti, 

de tus labios deliciosos.

No dudaría en besarte 

todas las veces que desearía.

 Aun así no descansaría

 de entregarte mi vida entera. 

Porque te amo, mi amor,

mi poeta de luna. 

Eres mi novio perfecto,

mi poeta de luna, 

el que lleva mi corazón,

mi alma entera. 

 | + info

Redactora i poeta: “Passió i cor són les dues qualitats amb les que podem fer que Èxit21 sigui gran. És una porta oberta a la filosofia. Per això visc amb tanta intensitat aquest racó. Perquè em fa pensar, recordar i sentir”.

Bea Ruiz és autora de tres llibres de poemes. I recentment ha publicat el seu darrer llibre amb l'Editorial Talents de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD): "Un portal a la fantasía": https://fcsd.org/ca/producte/un-portal-a-la-fantasia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *