Rumb a la final amb rècord mundial

El Barça Femení va guanyar amb autoritat el partit d’anada de les semifinals de la Champions contra el Wolfsburg per 5 gols a 1. Amb una gran primera part de les blaugranes, que ja van marcar al minut tres del partit, per obra d’Aitana Bonmatí. 

Uns minuts més tard també va marcar Caroline Hansen, al minut deu, però encara no va haver-hi prou. Jennifer Hermoso va marcar al trenta-tres i, a sis minuts per acabar, Alèxia Putellas va tornar a marcar, acabant la primera part amb un clar avantatge de quatre gols.

A la segona part les blaugranes van abaixar el ritme de joc i el Wolfsburg va tenir les seves ocasions de gol fins que va marcar Jill Roord. Però el Barça encara va marcar un cinquè gol, un altre cop fet per Alexia Putellas. 

Amb aquest resultat les jugadores blaugranes aniran a Alemanya amb un avantatge ben ampli que les convida a pensar en jugar la final a Torí.

Va ser un altre partit de rècord d’assistència, amb 91.648 espectadors, encara més seguit que el darrer partit contra el Reial Madrid, que es va quedar amb 91.553 espectadors, fins i tot més assistència que al futbol masculí, on la millor entrada va ser contra el Reial Madrid amb 86.422 espectadors.

Cada cop el futbol femení té més espectadors i el Barça és el primer club d’Europa que ha aconseguit repetir aquests nivells tan alts d’assistència de públic, i ja estan estudiant de fer jugar més cops l’equip femení al Camp Nou.

A pel segon triplet consecutiu

Les blaugranes volen obtenir el seu segon triplet , que seria consecutiu. Després de guanyar la copa i la lliga ara només les falta afegir la Champions, repte que està a dos partits d’assolir-se. 

Després del canvi d’entrenador a principi de temporada, amb Jonathan Giráldez, l’equip no ha baixat el ritme i continua volent guanyant títols.

El triplet que va aconseguir el Barça femení la temporada passada ha marcat un punt d’inflexió. L’afició blaugrana ara omple l’estadi i això està molt bé.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish