PEDRI GUIA AL BARÇA AL SEGON LLOC

El Barça va guanyar al Sevilla, al Camp Nou, per 1 gol a 0; un gran gol de Pedri al minut 72. 

Va ser un partit molt disputat i igualat, que els jugadors blaugranes van començar dominant. Dani Alves, Jordi Alba i Frenkie de Jong portaven el ritme del partit, el Sevilla es tancava molt bé dins de la seva àrea i als locals els hi costava tenir ocasions de gol.

A la segona part, el Barça va sortir més decidit per guanyar el partit  i ho va aconseguir gràcies a un gran gol del jove Pedri, qui va deixar asseguts a dos jugadors sevillans. El jugador canari, partit rere partit, demostra que és un grandíssim jugador. 

El Sevilla després del gol local es va obrir, però no va aconseguir marcar cap gol al Barça, que també va estar a un gran nivell defensiu.

Els blaugranes, per fi, i en només dos mesos, han sigut capaços de guanyar a l’Atlètic de Madrid, al Reial Madrid i al Sevilla. Resultats que en les temporades anteriors no passaven i són una bona notícia per l’equip. 

La lliga és quasi bé impossible, però segur que els blaugranes  intentaran guanyar-la, com  l’Europa League. La primera eliminatòria es juga a Alemanya, davant l’Eintracht de Frankfurt, aquest dijous vinent, i la tornada, per decidir quin equip continua,  la setmana que ve, al Camp Nou.

Xavi imposa la dinàmica guanyadora 

Des de l’arribada de Xavi a l’equip, el Barça ha fet un gran canvi. Ara, com equip, juguen molt millor a futbol, tenen més la possessió de la pilota, ataquen i defensen millor i l’afició va més entusiasmada a l’estadi.

D’ençà que va marxar Luis Enrique no es veia jugar tan bé a futbol.

L’equip ha tornat i l’afició també!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish