QUAN EL COR CRIDA AMOR

El cor et crida 

sense límit,

 sense pluja ni llàgrima 

estès en un coixí. 

El cor et crida 

ni més ni menys

 i tan sols llampega

 amb tot amor. 

I ets tu 

que t’has enamorat

 d’aquest cor

que ja no té vida, 

s’ ha quedat dur 

com una pedra viva. 

 | + info

Redactora i poeta: “Passió i cor són les dues qualitats amb les que podem fer que Èxit21 sigui gran. És una porta oberta a la filosofia. Per això visc amb tanta intensitat aquest racó. Perquè em fa pensar, recordar i sentir”.

Bea Ruiz és autora de tres llibres de poemes. I recentment ha publicat el seu darrer llibre amb l'Editorial Talents de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD): "Un portal a la fantasía": https://fcsd.org/ca/producte/un-portal-a-la-fantasia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *