“La filla del mar”, un gran musical

Fa uns dies vaig anar a veure l’obra de teatre “La filla del mar”, al teatre Condal. És un text d’Àngel Guimerà, adaptat amb música i lletres per Marc Sambola. L’obra em va agradar molt, una història on la protagonista, l’Àgata, la van a rescatar del mar. 

L’actriu és Clara Sole, qui va ser reconeguda com a millor actriu de musical.  Com sempre que vaig al teatre, a “La filla del mar” veus i sents que moltes coses, per exemple que a la seva germana Mariona, personatge interpretat per l’actriu Mariona Castillo, li agrada el mateix noi, el Pere Màrtir, aquí interpretat per l’actor Pau Vinyals. Si voleu veure l’obra teniu temps fins l’1 de maig.

Durant el musical toquen diferents instruments: la guitarra, el violi, etc,.. el que fa encara més bonica l’obra. Una hora i quaranta minuts on pots sentir bona música, amb actuacions destacades de les seves actrius i actors.

La Cubana va de funeral 

També vaig anar a veure un altre musical, “Adéu Arturo”. En aquest, la companyia La Cubana va celebrar un funeral, però amb humor i fent riure, per la mort d’Arturo Cirera Mompou. Durant l’obra les actrius i els actors feien els seus homenatges, amb discursos i cantant cançons en el seu record.

Es pot veure el Teatre Colliseum, també una bona obra i on, a mes a mes, rius, que en aquesta època ens fa falta molt. Per sort, al teatre, canvies el xip i quasi sempre et sens millor.

La cultura és molt maca i jo la gaudeixo molt, visca la cultura!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish