El Barça goleja a l’Osasuna amb bon futbol

Ahir diumenge el Barça va guanyar a l’Osasuna per 4 a 0 al Camp Nou. Els blaugranes van començar marcant aviat amb un gol de penal xutat per Ferran Torres. Uns minuts més tard va a tornar a marcar i va fer un doblet. 

Per seguir la festa, Aubameyang va fer el tercer gol  i encara no estàvem en els trenta minuts de partit!

A la segona part els blaugranes encara van marcar un gol més obra de Riqui Puig. L’Osasuna no va generar perill i el Barça no va encaixar cap gol, fet que en aquesta temporada ha passat pocs cops.

Amb l’arribada de Xavi el Barça porta onze partits guanyats a la lliga. La última derrota va ser contra el Betis a casa. Una altra curiositat és Dembele, el jugador que fa més assistències dels blaugranes.

Un altre jugador que va fer història ahir va ser Gerard Piqué que va arribar els 600 partits amb el Barça. Altres jugadors que també ho han aconseguit són Messi (778 partits), Xavi (767), Iniesta (674) i Busquets (667). Es podria dir que són jugadors llegendaris!

Setmana decisiva

Aquesta setmana arriben dos partits importantíssims per els blaugranes amb la tornada de vuitens contra el Galatasaray. L’empat a zero de l’anada condiciona a que han de guanyar per passar a quarts. L’altre partit és contra el Reial Madrid al Santiago Bernabeu , on estaria genial que de guanyessin per retallar distancies a la lliga.

Els aficionats tornem a veure els partits del Barça amb més alegria, després de sis anys sense poder gaudir del bon futbol.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *