2022, L’ANY DEL CANVI

Diari d’un jove amb SD

El nou any 2022 ja ha fet la seva entrada en escena i s’acosten canvis a l’àmbit professional que, sempre que siguin per bé, són benvinguts. Alhora, és un nou repte a la meva trajectòria laboral.

Al meu record queda aquell cinc d’octubre del 2005 en què vaig iniciar el meu camí a GIBERNAU-PLANA, una assessoria d’empreses situada a la Rambla de Catalunya.

Quinze anys després aquest canvi a què faig referència està a punt d’arribar. Dins un curt període de temps ens mudem i passarem a estar al carrer Balmes.

Cal esmentar que entre els anys 2018/19 ja vam tenir ocasió de fusionar-nos amb una altra empresa, però al final no es va arribar a materialitzar.

Quatre anys després, ara sí que es produirà el canvi. Pot ser especial perquè després de quinze anys en aquestes oficines és més que probable que se m’acumulin els records i les cares d’aquells companys que van canviar d’aire i tot el compartit amb ells.

Nou any, nova etapa

Com a la vida mateixa, en tot el que fem anem tancant etapes de tot el que hem viscut i compartit. Ara, amb l’inici del nou any, també estreno nova etapa en una nova ubicació.

D’aquesta manera tanco carpeta d’aquests quinze anys del meu àmbit laboral a la Rambla de Catalunya, i començo un compte nou amb la mateixa il•lusió dels meus inicis.

Sumant més experiència

Davant aquest nou repte continuaré creixent professionalment, alhora que formaré part d’una plantilla més extensa en la que coneixeré nous companys.

Pel que fa a la meva integració, també espero aprendre coses noves perquè, com es diu, el saber no ocupa lloc.

Aquest nou any no podria haver començat millor pel que fa al món laboral. Espero que aquest sigui l’inici de molts més reptes que estiguin per arribar. Temps al temps.

*Text original en castellà

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish