LA TORRE DE L’ESTEL IL·LUMINA LES COLLES GEGANTERES

La colla gegantera de Sarrià va estar present a la inauguració de la torre de l’Estel de la Sagrada Família. L’acte va començar a l’avinguda Gaudí, davant l’Hospital de Sant Pau, i es va fer un cercavila fins la Sagrada Família.

Van participar les colles següents: els amfitrions de la Sagrada Família, l’Ocellaire de l’Eixample, els de Gràcia, els de la Pedrera i els de Sarrià. Aquest va ser un acte festiu per la inauguració de la torre, estrenada el dia 8 de desembre per la tarda.

Aquesta va ser la penúltima sortida de l’any. Aquest cap de setmana també s’ha anat al Tibidabo per celebrar els cent anys de l’atracció de l’Atalaia, on es va fer una petita cercavila per el parc. Ara, doncs, la colla descansarà fins desprès de festes, ja a l’any 2022.

Properes sortides
Les pròximes sortides seran les festes de Sant Vicenç, que seran al proper mes de gener i mes endavant seran les sortides per les festes de Santa Eulàlia.

Aquest any si que hem pogut fer sortides, però esperem que el pròxim any sigui encara millor i tots puguem fer i celebrar més cercaviles.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *