L’HOSPITALET FEMENÍ GUANYA AL SOLSONA

Aquest cap de setmana vaig anar a veure l’equip femení de l’Hospitalet. Les jugadores de l’Hospitalet van guanyar per 3 gols a 1 al Solsona, partit jugat al camp municipal de la Freixa Llarga. Aquesta és la segona victòria consecutiva i el partit va ser molt interesant. Només començar va marcar l’equip local per obra de Xènia al minut tres. A la mitja hora de joc va marcar la Maria, la meva monitora de tabata, qui em va dedicar el gol. Abans del descans va marcar el Solsona i el partit es va igualar.

A la segona part l’Hospitalet va buscar el seu tercer gol i ho va aconseguir amb el gol de Judith, qui va sentenciar. El partit va acabar amb aquest resultat de 3 a 1. El futbol femení és molt interesant i emocionant, cada cop hi ha més afició que, com jo cada cop, ho segueix amb més atenció.

A l’esport femení també s’ha de donar suport i ja es comença a parlar que l’equip femení del Barça jugui els seus partits al Camp Nou. A partir d’ara aniré a més sovint als partits de futbol femení, m’agrada veure-les en acció, les jugades i les tàctiques que fan.

Seguint l’Hospitalet
També vaig anar fa poc a veure l’equip masculí que juga en tercera divisió, el partit que va jugar contra el Sant Andreu, i que va guanyar per un 1 gol a 0 gracies al gol de Canario, de penal.

Seguir el futbol de categories inferiors és molt emocionant i també hi ha jugadors interesants.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish