ANSU FATI RETORNA LA IL·LUSIÓ AL BARÇA

El Barça de Koeman ja somriu i aconsegueix una victòria més que necessitada sobre un Llevant que arribava a Camp Nou com a possible botxí del tècnic neerlandès i va acabar sortint golejat per un clar 3-0.

Memphis Depay va obrir el marcador des dels onze metres en el minut 6, i Luuk de Jong es va estrenar com a golejador blaugrana en el 14. Amb aquest marcador es van anar a la mitja part.

Durant la segona meitat el Barça volia més i va buscar la meta d’Aitor Fernández però sense materialitzar les seves ocasions. L’entrada d’Ansu Fati va ser tota una sobredosi d’energia. Va ser ell qui va rubricar la victòria amb el tercer i últim gol del partit en el temps afegit, deixant així sense opcions al Llevant que havia arribat amb cert perill però sense encert.

S’espera un altre Barça

Després d’aquesta esperada i celebrada victòria, el conjunt blaugrana deixa enrere una nefasta setmana en què es va passejar per la corda fluixa després dels empats amb Granada i Cadis.

Després d’haver superat el tercer match ball davant el Llevant ara s’espera que el Barça torni a ser el mateix que va guanyar a la Reial Societat i al Getafe. S’espera que tingui continuïtat davant el Benfica i l’Atlètic de Madrid aquesta setmana.

A Koeman aquests tres punts li serveixen per ajornar una mica més l’arribada del nou inquilí a la banqueta culer. Els més optimistes esperen que l’equip agafi impuls i aconsegueixi una nova remuntada en la competició.

Digne hereu

La tornada reeixida d’Ansu Fati el converteix en el referent de l’equip i en el nou déu de la nova era del club blaugrana. Pel que s’ha vist, l’equip juga per ell i per a ell.

En el primer partit d’Ansu Fati després de deu llargs mesos lesionat ha deixat espurnes d’autèntic crac. Amb ell, el club recupera la il•lusió que havia perdut aquests últims dies.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish