UN BARÇA EN CONSTRUCCIÓ

El F.C. Barcelona no ha començat gaire bé la seva participació a la Champions, el torneig de més prestigi del futbol europeu. Després de la derrota del passat dimarts contra el Bayern de Munich (0-3), els blaugranes hauran de millorar la seva imatge si no volen que aquesta temporada acabi en blanc.

L’entrenador Ronald Koeman haurà de buscar solucions urgents. El club sembla que ja està buscant un entrenador per si les coses no van bé en els pròxims partits d’aquesta setmana. Caldrà veure, primer, que passa davant el Granada a casa, després a la visita al camp del Cadis, a l’estadi Nuevo Mirandilla i, per acabar, es jugarà un altre cop a casa contra el Llevant.

Després de la marxa de Messi i Griezman l’equip s’haurà de posar les piles i no dependre d’un líder com passava l’any passat. Hi han molts bons jugadors nous, amb moltes ganes de jugar al primer equip, però potser massa joves encara per a tanta pressió.

Objectiu: guanyar títols
Aquesta temporada, com sempre, el Barça intentarà guanyar algun títol per animar a l’afició blaugrana. Esperem bons resultats , que comenci anar bé i que l’equip pugui competir donant alguna alegria a l’afició.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish