EL RITME DE LA (NOVA) NORMALITAT

Aquesta setmana, de mica en mica, torna la normalitat a Èxit21. El dilluns 13 de setembre va ser el primer dia que ens vam tornar a veure les cares desprès de més d’un any i mig de fer el consell de redacció de forma virtual. He estat fent els articles per la plataforma de teletreball Zoom i penso que sempre serà millor poder debatre els articles i saludar els companys i companyes de redacció de forma presencial.

També serà presencial l’Assemblea Montserrat Trueta, de la qual, des del passat mes de març, em van fer president. En fa molta il·lusió fer aquesta tasca. Per aprendre més i tenir més experiència faig el curs de Drets Humans.

A part també faré el curs d’Intel·ligència Emocional a la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) i amb la fundació Quiero Trabajo. Aquest curs treballarem i reforçarem les nostres capacitats, però de forma molt especial les relacionades amb els nostres sentiments i també amb el reconeixement de quins son els nostres punts més forts i febles.

Ara em falta trobar una feina i espero que surti aviat. Tinc moltes ganes de començar a treballar perquè quan va començar la pandèmia em van acomiadar. Des de llavors no he trobat feina, encara que sempre hem de ser positius. Penso que l’inici de les activitats presencials son una bona senyal.

Aficions com evasió
A part de voler treballar també aprenc a tocar la guitarra des de fa quinze anys i faig classes de cant particulars. Són aficions que m’agraden molt i les gaudeixo.
Esperem doncs que comencin temps millors i que, de mica en mica, ens puguem veure més sovint i així agafar el ritme de la normalitat.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish