UN ESTIU DE MAR I MUNTANYA

Després de l’última destinació a Marina D’or (2019) i una escapada a Tremp (juliol de 2020), bé podria dir que les d’aquest 2021 han estat unes vacances ben merescudes i al mateix temps molt ben aprofitades.

Tot i haver estat sol tres en dies a Malgrat de Mar puc concloure que ha estat un dels meus millors viatges, no només per tot l’esdevingut en referència a certes activitats, a més de la companyia d’un grup més jove, sinó també per aquells moments que em porto a nivell personal amb la meva parella.

D’aquesta destinació de la Costa Brava em porto com a record un hotel de somni, una gent molt propera i sobretot l’inici de noves i boniques amistats amb els companys que he conegut.

Talarn, un lloc per perdre

Al llarg de tots els viatges que fet en tots els meus estius (que no han estat pocs), em quedaria amb Tremp, concretament Talarn, per perdre’m. O el que és el mateix: és el lloc més idoni per a un retir espiritual.

El pantà de Sant Antoni compta amb 12 km a la rodona dels més bells paisatges per contemplar, ja sigui una posta de sol o un capvespre, mentre et dones tots els banys que vulguis i més.

Aquest pantà compta també amb un club nàutic amb zona de pícnic a on passar el dia. Es podria dir que estant en aquesta zona pots parar el temps i no pensar en res, només gaudir-lo.

Fins i tot també pots conèixer part de la seva història contemplant el Castell de Mur a l’igual que les ermites de Calvari, la de Sant Sebastià i la de Sant Salvador. Per tot això, és ben segur que de Talarn no voldràs sortir.

Sense temps per avorrir-se
Amb una setmana així de completa bé podria dir que han estat unes vacances per no avorrir-se perquè no tens temps ni per a això.

Malgrat de Mar és sinònim de diversió sobretot si comptem amb la seva zona de recreatius així com el Marineland o el parc Francesc Macià, entre d’altres tantes activitats.

Tremp és una altra manera ben diferent de passar l’estiu: aventura, cultura, i tot allò per deixar volar tots els sentits i al mateix temps trobar-te espiritualment.

No hi ha dubte que en les vacances d’aquest any puc dir que he tingut un estiu de mar i muntanya.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish