UN NOU REIAL MADRID SENSE RAMOS

La tornada de Carlo Ancelotti a la banqueta madridista confirma el canvi de cicle amb la finalitat de donar un cop de timó per redreçar el rumb d’un Reial Madrid necessitat de títols després d’haver acabat la temporada 2020/21 en blanc.

En l’àmbit de les baixes, a més del tècnic francès Zidane, la que més ha ressonat en els fonaments de la Casa blanca ha estat la del seu capità Sergio Ramos.

Aquesta ha estat la mare de totes les bombes. Els propers “clàssics” Barça-Reial Madrid ja no seran el mateix sense la participació del jugador merengue.

De Sevilla a la glòria

Amb tot just 18 anys, Ramos va sortir de Sevilla (concretament de Camas, la seva població natal) rumb al Reial Madrid amb l’etiqueta de jove promesa. Va debutar en el primer equip en la temporada 2005 i, a partir d’aquí, ha jugat 671 partits aconseguint 22 títols.

Entre ells destaquen les 4 Champions (2014, 2016, 2017 i 2018) i dos títols intercontinentals (2015 i 2017).

A banda dels títols que ha aconseguit amb la selecció espanyola: el Mundial de l’any 2010 i les Eurocopes del 2008 i el 2012.

Sens dubte, un gran palmarès de tot un estendard. Als seus 36 anys, li ha arribat el moment de buscar un futur que, de moment, és incert. Entre les seves alternatives està seguir a la lliga espanyola o fins i tot emigrar a Anglaterra, França o Itàlia.

No tot és or el que llueix

Com a futbolista és un tot terreny i molt amic dels seus amics, però també ha conreat algunes enemistats. No és que sigui un sant, com ho demostren algunes de les seves actuacions en els clàssics, a més d’algunes picabaralles per xarxes socials amb el barcelonista Gerard Piqué.

També és el jugador madridista a qui més targetes grogues li han ensenyat. En el seu haver compta amb vint expulsions (14 per doble groga i 6 vermelles directes), alguna d’elles en els clàssics ja citats.

No hi ha dubte que Sergio Ramos és d’aquells jugadors que marquen un abans i un després. Com ja hem dit, un esportista de les seves característiques pot arribar alt en l’equip que acabi jugant.

La lliga, així com el combinat espanyol, veuen com una de les seves llegendes seguirà fent més gran la seva trajectòria i segur que a la maleta s’emporta els millors anys de la seva vida.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish