MOLT CELTA PER A TAN POC BARÇA

La lliga per al Barça de Koeman ha acabat abans d’hora. L’única cosa que havien de fer era guanyar el seu partit i esperar que Reial Madrid i Atlètic punxessin. Però no va sortir com estava previst: el Celta de Coudet els va deixar fora de la lluita pel títol de lliga amb un frustrant 1-2 al marcador.

Messi anotaria el primer gol de la contesa al minut 28 de la primera part, però Santi Mina va igualar el gol de l’argentí al 38. Amb l’empat es van anar a la mitja part.

Malgrat algunes ocasions, els culers no van arribar amb molt perill a la porteria d’Iván Villar; i seria de nou Santi Mina el que posaria la sentència al minut 89 completant així el seu doblet personal.

Fi a la lliga

El Barça ha arribat a la fi de la muntanya russa amb una baixada sense frens. Després d’haver remuntat 12 punts a l’Altético de Madrid va arribar a estar en el més alt amb una ratxa de victòries que ens convidava a somiar amb el doblet: Copa i Lliga.

A excepció de les èpiques victòries davant València i Getafe, la lliga ja la van perdre al partit ajornat de la jornada 33 (per la final de Copa del Rei) davant el Granada, que a això se li van sumar els imperdonables empats amb Atlético i Llevant .

El quadre gallec els va donar el cop de gràcia que els faltava per acabar una temporada per oblidar.

La lliga, cosa de dos

Aquest final de campionat ens deixa un duel amb magnificència. Són el Barça fora de combat, l’Atlético de Simeone i el Reial Madrid de Zidane es disputaran el títol de lliga en una última jornada que s’espera amb molta expectació.

Tots dos equips van fer els deures, els matalassers vencent a l’Osasuna; i els merengues, als lleons. Posant les cartes sobre la taula, crec que l’equip que es mereix portar aquesta lliga és el quadre matalasser. Certament han fet molts més mèrits per posar aquest títol a les seves vitrines del Wanda metropolità.

Sigui quin sigui qui es porti el títol, del que si estem segurs és que coronarà així una temporada que ha tingut de tot i que ningú s’ha volgut perdre tot i la pandèmia.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish