EL BARÇA FEMENÍ FA HISTÒRIA

L’equip femení de futbol del Barça va guanyar la seva primera copa de Champions de la història al guanyar al Chelsea a la final celebrada Göteborg per 0 a 4.

Les jugadores blaugranes van començar molt concentrades i al primer minut ja van estavellar la pilota al pal, fet que va provocar el gol en pròpia meta de la jugadora del Chelsea Leupolz. Les jugadores no van especular amb el gol a favor i al minut catorze van tornar a marcar després d’un clar penal que va convertir Alexia Putellas.

Set minuts més tard arribaria el tercer gol, obra d’Aitana. I nou minuts abans del descans van marcar el quart i definitiu gol, obra de Hansen, que deixava la final sentenciada.

A la segona part les jugadores blaugranes van afluixar una mica el ritme i el Chelsea va dominar. El Barça, però, va saber gestionar bé els minuts de joc i va guanyar la primera Champions de la història de l’equip femení. Dos anys abans havien perdut la final contra l’Olympique de Lió.

Primer club amb Champions paritària
Amb aquesta victòria el Barça ha sigut el primer club de la història en aconseguir les dues Champions, és a dir, la masculina i la femenina.

Esperem que no sigui l’ultima que guanyen i aquesta mateixa temporada puguin conquerir el triplet. De moment ja tenen les copes de la lliga i de la Champions, i ara els hi falta la copa de la Reina que és jugarà a finals de maig.

El futbol femení ja ha fet història, però ara hauran de continuar treballant igual de fort cada dia per aconseguir moltes més copes i reconeixements.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish