ELS GEGANTS DE SARRIÀ ESTRENEN VESTUARI

Els gegants de Sarrià van estrenar vestits nous al Centre Asturiano de Barcelona. L’acte va estar dirigit pels presentadors Eva Ribas i Ricard Bonfill, els quals van ser els encarregats d’anar presentant als convidats. Les colles convidades a aquest acte van ser les del barri.

El primer convidat que va agafar la paraula va ser Enrique Delgado, president del Centre Asturiano, qui va dirigir unes paraules de benvinguda. Tot seguit va parlar la Maria Venegas, presidenta de la Colla Gegantera de Sarrià.

A continuació va ser el torn pels castellers de Sarrià, desprès la colla dels tabalers i una actuació musical de la companyia “la Bambolina”. Tampoc van faltar el Drac de Sarrià o el grup “Transtokats”.

Però encara faltava el millor, l’estrena dels vestits nous. Primer de tot vàrem veure l’estrena del gegant Blauet, del centre excursionista els Blaus, qui també va estrenar vestuari.

Per acabar bé la festa, cap al final, es va poder veure l’estrena dels vestits nous a l’hora que van ballar la “Sardana del Gervasi i la Laieta”. Per acabar l’acte van ballar totes les figures, jo amb el capgròs “Medinet”.

Ressò mediàtic
L’acte també es va podré seguir per les xarxes, on va tenir molt d’èxit, fins i tot també va venir la televisió Betevé, que va fer una entrevista a les germanes Eva i Montse Iglesias, secretària i cap de colla, respectivament, de la colla. Les geganteres van comentar que l’Ajuntament de Barcelona no ha confiat en la cultura popular.

Aquest ha sigut el primer acte que s’ha organitzat al barri i ara esperem que a continuació vinguin molts més, que és molt necessari recuperar, encara que de mica en mica, la normalitat.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish