DOBLET DE GRIEZMAN QUE BÉ VAL UNA LLIGA

El Barça de Koeman segueix en estat de gràcia i compta els seus partits per victòries. El Vila-real d’Unay Emery ha estat la seva nova víctima. En aquesta ocasió amb un marcador una mica més apurat (1-2) però amb un triomf clau que els pot apropar al títol de lliga. A hores d’ara, els blaugrana depenen d’ells per ser campions.

En els primers compassos de la contesa els culers van sortir llançats però sense encert. El primer a obrir el caseller seria el submarí groc en el minut 25 per mediació del jugador Chukwueze. Griezmann va tenir la tarda inspirada amb doblet. El gol de l’empat en el 28, i el de la victòria, en el 35.

Tots els punts van pujar a el marcador en els primers 45 minuts de partit. Durant la segona meitat tant el quadre d’Emery com els blaugranes van tenir les seves ocasions de gol però no les van materialitzar.

La lliga pel retrovisor

Després d’aquesta nova victòria es confirma que l’equip barcelonista segueix amb la velocitat de creuer i segueixen ferms en la promesa d’aconseguir el doblet (Copa i Lliga), o almenys aquest és el camí a seguir.

A falta de set jornades, el Barça comença a veure els seus perseguidors pel retrovisor, o el reflex d’aquest anhelat títol de lliga. Fa uns mesos, el títol semblava una quimera.

Tarda rodona per Griezmann

Cal destacar que en aquesta ocasió ha estat el jugador francès el que va exercir de Messi i es vaig posar a l’equip a l’esquena per treure’ls de la dificultat.

Així doncs, el salvador de la tarda va ser Antonie que, d’aquesta manera, es fa imprescindible en l’equip titular i en el millor aliat de Messi a la plantilla.

A seguir amb aquesta ratxa

Dins d’aquest esprint final i superada ja la prova de foc amb el submarí, ara els espera el Granada en el partit de lliga ajornat per la final de la Copa del Rei. Si guanyen, els blaugranes assaltessin el liderat després que l’Atlètic sucumbís davant els lleons a San Mamés (2-1).

De moment somiar és gratis i el fet d’aconseguir la lliga seria la cirereta a una temporada rodona dins del que cap. Aquest equip està en ratxa i mentre no passi l’efecte han de seguir endollats.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish