PAL EN EL CLÀSSIC ABANS DE LA COPA

El Barça de Koeman va perdre el clàssic davant el Reial Madrid per un ajustat 2 a 1. Els blaugranes es van topar amb un rival crescut per la victòria a la Champions davant el Liverpool però que va anar de més a menys.

Poc abans d’iniciar-se el partit es va guardar un minut de silenci per la mort de l’exjugador blanc Antonio Calpe.

Tot i que els culers van començar amb una marxa menys, Messi va poder marcar un gol olímpic però el pal ho va impedir.

Més sort va tenir Benzema, que va tenir premi amb un gol de taló al minut 13. Després, Toni Kroos va fer el mateix de falta directa en el 27. Amb aquest avantatge al marcador es van anar a la mitja part.

El partit va canviar de cop i volta i sota un diluvi universal va ser el conjunt blaugrana el que més va dominar durant la segona meitat. Mingueza va posar una mica de llum enmig de la tempesta retallant el marcador al minut 59, però no va ser suficient per aconseguir al menys un empat.

També cal destacar la intervenció de Ter Stegen. Si no hagués estat per ell, el tercer gol local hagués pujat al marcador.

En l’últim sospir, Ilaix Moriba podria haver empatat però la seva volea va impactar amb el travesser.

Un clàssic com els d’abans

A diferència del clàssic de la primera volta, aquest ens porta als partits plens de jugades polèmiques. El possible penal de Mendy sobre Braithwiate que l’àrbitre no va assenyalar va ser el punt dictaminant que va canviar el transcurs de la disputa. Veient l’acta del col·legiat Gil Manzano plena d’amonestacions (incloent a Koeman) ens porta a recordar aquells clàssics d’abans.

La lliga encara és possible

Arribats a aquest punt i a vuit jornades per al final del campionat, aquest marcador advers podria condemnar les aspiracions del quadre barcelonista, però no s’ha de llençar la tovallola abans d’hora.

A hores d’ara de la temporada encara queda molt per jugar, i tan sols es pot considerar una parada en el camí per reprendre així la ratxa victoriosa que fins ara han mantingut.

El primer títol de Koeman

Deixant de banda el clàssic, ara toca centrar-se en el primer títol de la temporada, la final de la Copa del Rei que els enfronta a l’Athletic de Bilbao que ve de perdre la final de l’any passat contra la Reial Societat.

Aquesta altra final és diferent ja que es troben els dos equips que més copes sumen entre ells. S’espera un xoc de trens i amb l’al•licient que aquest podria ser el primer títol de Koeman des que és a la banqueta culer.

Per als blaugranes aquesta final significa, juntament amb la lliga, un salvavides per oblidar el fiasco de la Champions. El fet de poder aconseguir el doblet (Copa i Lliga) ja és molt per a ells.

*Text original en castellà

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish