GERARD RUIZ, NOU PRESIDENT DE L’ADHMT

Ja han passat sis anys des que vaig ser escollit president de l’ Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT) de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) i recentment he estat substituït en el càrrec per en Gerard Ruiz.

Crec que deixar la presidència és una de les millors decisions que he pres a la meva vida. L’he deixada per començar una nova etapa com a responsable de Repercussió Mediàtica de l’Assemblea.

Un dels motius pel qual he deixat el càrrec és per donar l’oportunitat a que altres membres de l’Assemblea puguin ocupar la presidència. Penso que no sempre he de ser jo i no m’agradaria ser egoista pensant que sóc l’únic que formo part d’aquesta assemblea.

L’altre motiu és que el càrrec de responsable de Repercussió Mediàtica és una funció nova que no fa gaire hem estrenat a l’Assemblea i m’agradaria provar en aquest nou rol.
Una de les meves noves tasques serà fer difusió del que fem a l’Assemblea i fer que altres persones, institucions, mitjans de comunicació… sàpiguen de que es tracta (personalment em faria especial il·lusió que des de TV3 poguessin col·laborar amb l’ADHMT, per exemple al programa FAQS).

Tasca amb repercussió
Així, la Repercussió Mediàtica tracta no només a fer publicitat de l’ADHMT sinó que també consisteix en explicar el que fem dins d’aquesta, informar i donar-nos a conèixer. Com una mena de Relacions Públiques, crec que a mi se’m pot donar molt bé fer aquestes tasques.

En aquesta nova etapa que estrenem un nou càrrec no hi seré sol, possiblement hi haurà una persona més que m’acompanyarà en aquesta nova aventura.
Deixo la presidència en molt bones mans perquè sé que en Gerard Ruiz ho farà molt bé i jo li dono tota la meva confiança i suport.

Jordi Illa, vicepresident
Fins ara teníem a Jordi Duaso de vicepresident de l’Assemblea, i ell feia les meves funcions quan jo no hi era. Ara s’ha decidit que la vicepresidència l’ocupi en Jordi Illa.
Per a mi ha estat un honor i un plaer haver presidit l‘ADHMT i un orgull haver assistit tant als cursos de Drets Humans com a les reunions de l’Assemblea on he après a molt i he tingut molt de suport dels membres, treballadors i treballadores amb les que he compartit temps i feina.

Moltes gràcies per tot, i gràcies per la paciència que heu tingut amb mi durant tots aquests anys.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish