FUNDOWN, INTEGRACIÓ AMB MAGNIFICÈNCIA

Les persones en situació de discapacitat intel•lectual de Múrcia tenen a la seva disposició FUNDOWN.

FUNDOWN és la Fundació Síndrome de Down de la Regió de Múrcia. Es va constituir el 3 de maig de 1994 amb l’objectiu de promoure i realitzar activitats que contribueixin a la millora de les condicions de vida i procurin la plena integració familiar, social i laboral i el desenvolupament d’una vida normal, de les persones amb Síndrome de Down o altres situacions de discapacitat intel·lectual.

FUNDOWN forma part de la Federació Espanyola d’Institucions per a la Síndrome de Down (FEISD) i està associada a la Confederació Espanyola de Fundacions (CEF).
Quan vivia a Múrcia era usuari de FUNDOWN.

He estat vivint en un pis de Centre per a la Promoció de l’Autonomia Personal (CEPAP) de FUNDOWN que està al barri Cabezo de Torres a Múrcia. Allà netejava, planxava, feia la rentadora i cuinava. Les meves especialitats són la truita de patates amb ceba i sopa de llenties.

També feia activitats d’oci. Anava d’excursió a el Santuari de la Fuensanta i recordo amb especial afecte el dia que vam anar a veure el partit de futbol del Reial Múrcia contra la Universitat de Múrcia.

FUNDOWN és una fundació molt necessària i que fa una gran tasca.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish