CURSOS ONLINE PER TROBAR FEINA

El mes d’octubre passat vaig començar un parell de cursos organitzats per la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) juntament amb la Fundació Quiero Trabajo: Auxiliar de Congressos i Triomfa en la teva entrevista.

Els cursos van ser en format on-line, per la plataforma Zoom, els dilluns i dimecres era feia el curs d’Auxiliar de Congressos, i els dimarts i els dijous l’altre curs, Triomfa en la teva entrevista.

Els professors del primer d’ells eren la Àfrica, el Miguel, la Lliana i el Felipe. En aquest curs hem après moltes coses. Per exemple com hem d’anar vestits, com atendre a la gent i com estar preparats per estar sempre amb un somriure, molt important per aquesta feina.

Al curs de Triomfa en la teva entrevista la professora era l’Olga i hem après com hem d’estar en una entrevista, preparar-nos bé i buscar per internet informació com el lloc de feina, repassar bé el currículum de l’entrevistat i, per últim, a no estar nerviosos quan estem a l’entrevista.

Any nou, feina nova?
Un cop acabats aquests dos cursos a veure si els que ho hem fet podem trobar feina. En l’estat d’alarma el 10% cent de la gent amb situació de discapacitat va perdre la feina.
Aquest ha sigut el meu cas i ara que la situació es posa una mica millor espero que ens sortin noves feines d’administratiu o d’auxiliar de ràdio.

A veure si l’any que arriba és una mica millor per a tots i podem fer vida normal, com fèiem fins el passat mes de març.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish