CURSOS ONLINE PER TROBAR FEINA

El mes d’octubre passat vaig començar un parell de cursos organitzats per la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) juntament amb la Fundació Quiero Trabajo: Auxiliar de Congressos i Triomfa en la teva entrevista.

Els cursos van ser en format on-line, per la plataforma Zoom, els dilluns i dimecres era feia el curs d’Auxiliar de Congressos, i els dimarts i els dijous l’altre curs, Triomfa en la teva entrevista.

Els professors del primer d’ells eren la Àfrica, el Miguel, la Lliana i el Felipe. En aquest curs hem après moltes coses. Per exemple com hem d’anar vestits, com atendre a la gent i com estar preparats per estar sempre amb un somriure, molt important per aquesta feina.

Al curs de Triomfa en la teva entrevista la professora era l’Olga i hem après com hem d’estar en una entrevista, preparar-nos bé i buscar per internet informació com el lloc de feina, repassar bé el currículum de l’entrevistat i, per últim, a no estar nerviosos quan estem a l’entrevista.

Any nou, feina nova?
Un cop acabats aquests dos cursos a veure si els que ho hem fet podem trobar feina. En l’estat d’alarma el 10% cent de la gent amb situació de discapacitat va perdre la feina.
Aquest ha sigut el meu cas i ara que la situació es posa una mica millor espero que ens sortin noves feines d’administratiu o d’auxiliar de ràdio.

A veure si l’any que arriba és una mica millor per a tots i podem fer vida normal, com fèiem fins el passat mes de març.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *