MIREIA COMA: “EL TEATRE ÉS UNA EINA DE VISIBILITAT”

La Mireia Coma va començar la seva carrera de dansa a l’Institut del Teatre i a l’escola Memory. Allà mateix la van agafar com a membre dels SP3. Amb aquest grup musical va estar set anys per, un cop acabada l’etapa al grup, continuar estudiant a l’Institut del Teatre per ser actriu.

La Mireia Coma ja ha fet bones obres de teatre, com el “Despertar de la primavera” al Teatre Gaudi i al Teatre Victòria. A continuació va participar en la representació de l’obra “Pinta’m”, aquest cop al teatre Akitània.

Per una altre part ha fet anuncis televisius.

La Mireia és una noia molt activa i que la segueixo amb atenció des de la seva etapa amb els SP3 i puc dir que és una sort haver conegut a la Mireia.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish