IMPD, ELECCIONS AJORNADES PER AL 2021

L’any que ve hi haurà eleccions al Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD). Inicialment, s’haurien d’haver celebrat el 2 de juliol de l’any 2020, però es van ajornar a causa de la pandèmia.

Montserrat Vilarrasa, vocal de la discapacitat intel·lectual en el IMPD, tornarà a presentar candidatura amb el suport de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD). Jo em presentaré com a vocal suplent de la candidatura de Vilarrasa.

Els punts del nostre programa es basen en la defensa dels nostres drets. Un d’ells és el dret a la feina, sobretot en aquests moments de ERTES deguts al coronavirus.
Altres drets són el de viure independent amb qui nosaltres decidim, anar a l’escola ordinària i treballar en una empresa ordinària.

També recollim el dret a votar. Per a nosaltres és important l’exemple de Clara Campoamor, que fa temps va defensar el dret a vot de les dones. Volem que totes les persones en situació de discapacitat intel·lectual puguin votar.

Dones, discapacitat i lideratge
Una de les accions importants de Vilarrasa durant el seu mandat ha estat la seva participació a Nova York, a la seu l’ONU, en l’elaboració d’un manifest sobre el paper polític de les dones en situació de discapacitat. Vilarrasa va ser l’única dona en situació de discapacitat intel·lectual que va participar.

La candidatura de Montserrat Vilarrasa vol explicar el lideratge de les dones en situació de discapacitat intel·lectual. Vilarrasa es defineix com a activista. Volem que s’escolti la nostra veu.

Segurament, les eleccions estaran marcades pel coronavirus. Són temps complicats, però hem de defensar els nostres drets. No podem quedar-nos enrere. Volem més.

Redactora i Secretària d’Èxit21. També és secretària de l’Assemblea DHMT i participa en accions de conscienciació com conferències i formacions a diferents institucions i escoles.

“ÈXIT21 pot ajudar per saber com s’expliquen les notícies, per dir a la gent com és, per veure si agrada o no. A nosaltres ens pot servir per pensar i ser protagonistes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *