PEGADOS, UNA OBRA QUE ENGANXA

Aquest cap de setmana vaig anar a veure l’obra “Pegados” al Teatre Goya dirigida per Enric Cambray. És una obra que recomano perquè fa riure molt.

Els protagonistes són Iñaki Mur i Júlia Bonjoch. Tots dos interpreten uns personatges que estant a un hospital perquè s’han enganxat mentre mantenien relacions sexuals.
També apareixen altres personatges, com la doctora i el pianista, interpretats per Gemma Martínez i Raúl Petiño, respectivament.

Durant l’obra els dos personatges sempre estant enganxats entre ells, però al final acaba bé. L’acció transcorre mentre els protagonistes estan en una llitera i expliquen les seves coses.

L’últim dia que es pot veure l’obra a Barcelona serà aquest diumenge 25 d’octubre. La recomano molt perquè passes una bona estona.

Alexándrae estrena disc
Com ja vaig dir a un article, el grup Alexándrae va estrenar disc. Aquest cap de setmana han actuat a Manresa i a Teià, on van tocar algunes de les seves noves cançons del disc i van compartir escenari amb la Meritxell Neddermann.
Vaig anar a Teià i vaig passar una molt bona estona. Quan van acabar el concert em van signar els crèdits del disc digital, sota descarrega, que acabava de comprar.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish