“Dolor y gloria” arrasa als Goya

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la gala dels premis Goya, a Màlaga, al pavelló Martin Carpena, on juga l’equip de bàsquet de l’Unicaja. La gran guanyadora va ser la pel·lícula “Dolor y gloria” de Pedro Almodóvar, que va ser escollida com la millor pel·lícula.

Com a millor direcció va guanyar Almodóvar. També es va emportar un altre premi com a millor guió original. En total, set goyes. El de millor actor va ser per Antonio Banderas, que va guanyar el seu primer Goya.

Més premis van ser per Belén Cuesta, com a millor actriu protagonista, de la pel·lícula “La trinxera infinita”.

La direcció novella va ser per Belén Funes per “La hija de un ladrón”. El millor actor de repartiment va ser per Eduard Fernández per “Mientras dure la guerra”; i com a millor actor revelació, el català Enric Auquer per “Quien a Hierro mata”, i la millor actriu revelació va ser per Benedicta Sánchez per “O que arde”.

Mestres de cerimònia

Els presentadors de la gala van tornar a ser Andreu Buenafuente i Silvia Abril, que van repetir. Va ser molt entretinguda, però poc original.

La gala d’enguany va retre homenatge a Pepa Flores, la icònica Marisol, i se li va concedir un Goya d’honor.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish