UNA MILLA SOLIDÀRIA

Aquest diumenge 27 d’octubre s’ha celebrat la setena Milla de Sarrià, Correm Junts amb la discapacitat intel·lectual. La carrera va començar al Passeig Reina Elisenda de Montcada, des de la plaça de Sarrià fins la plaça de Pedralbes. La cursa tenia onze categories diferents, des dels més infants amb 5 o 6 anys; fins als més veterans, amb més de 50 anys.

Ahir es van apuntar 1.609 persones a la cursa, més de 240 d’elles amb discapacitat. L’organització va ser de la Fundació Aspasim i cada cop que un corredor o corredora acabava, l’speaker Pol Álvarez l’animava i felicitava. Ell també donava els premis als tres primers classificats de cada categoria.

Jo també vaig participar a la cursa, aquest cop al costat dels geganters de Sarrià, amb el Blauet, el Pitu i el Normag, que també van fer pinya amb els Tabalers del barri i el Drac de Sarrià

Va ser una gran experiència col·laborar en aquesta cursa.

Música i Zumba

Un cop acabada la cursa, el grup de música Clams, de la Fundació Catalana Síndrome de Down, va fer un repertori de les seves grans cançons. A més, també va haver la possibilitat de fer una sessió de Zumba gràcies a la gent de Can Caralleu, amb música ben animada.

La milla de Sarrià va ser un gran èxit per tothom i cada any hi participen més persones. Córrer junts és una bona causa i així ajudar a fer costat a les persones en situació de discapacitat.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish