EL TRO SUMA I SEGUEIX

El pilot de Cervera Marc Márquez ha tornat a guanyar el mundial de Moto GP, quan encara falten quatre curses per acabar el campionat. Aquest és el sisè títol de Moto GP i el vuitè en totes les categories.

La carrera amb el Fabio Quartararo va ser emocionant fins l’últim revolt. El de Cervera només necessitava acabar la carrera, però fins i tot va acabar primer avançant al seu contrincant en el darrer gir de la cursa.

El tro de Cervera és el pilot més jove en guanyar vuit títols i ha guanyat el mundial amb superioritat. En acabar la cursa ho ha celebrat amb la gent de l’equip, fins i tot va jugar el billar per equiparar el vuitè títol amb la bola negra que porta inscrita el número 8.

Cervera ho celebra

A Cervera la gent ho va veure des de una pantalla gegant al teatre i en les pròximes setmanes ho celebraran pels carrers del poble.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish