EL BARÇA COMENÇA A RODAR

El Barça va guanyar al Sevilla per 4 gols a 0, al Camp Nou. Els gols els van fer Luis Suárez, Arturo Vidal, Dembéle i Messi. L’equip visitant va tenir diverses ocasions de gol, però els blaugranes a la mitja hora de joc ja guanyaven per 2 a 0. El primer obra de Suárez que va marcar de xilena. El segon va ser una jugada del brasiler Arthur que Arturo Vidal va desviar cap el fons de la porteria. El tercer una gran jugada personal de Dembéle  i per acabar un xut de falta magistral de Messi.

A la segona part el Barça va afluixar una mica, però també va tenir algunes oportunitats més. Gerard Piqué va provocar la cinquena targeta groga i no perilla la seva presència al clàssic dintre de tres setmanes. El pròxim partit serà el camp de l’Eibar.

Al final del partit l’àrbitre Mateu Lahoz va expulsar Dembéle per protestar i Araujo per una falta.

A dos del Madrid

El Barça ja porta quatre partits seguits guanyant contant lliga i Champions, l’últim partit que va perdre va ser contra el Granada, i només dos gols encaixats contra el Villareal i l’Inter. Ara només està a dos punts del Reial Madrid.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish