UNA SÈRIE QUE PROMET

El passat mes de maig va començar el rodatge de l’spin-off de Merlí, la nova temporada i continuació de la sèrie després de la mort de Merlí, el professor dels peripatètics. La seva substituta al centre serà l’actriu Maria Pujalte i tot començarà de nou.

Un dels alumnes serà l’actor Carlos Cuevas, que feia de Pol, que ja va sortir en les tres temporades anteriors i un altre alumne que repeteix serà l’actor David Solans, parella del Pol. Com van poder veure a l’últim capítol de la sèrie també sortiran nous personatges, el Pablo Capuz, un amic del Pol i la Gloria Ramos, coneguda per sortir a la pel·lícula Campeones, serà la filla de la nova professora.

Convé destacar la presència de Ramos, una actriu amb síndrome de Down que permetrà visibilitzar la discapacitat intel·lectual i donar un nou punt de vista social. El guionista de la ficció, Héctor Lozano, va assistir a un consell de redacció d’Èxit21 per assessorar-se sobre l’aparició d’un personatge amb la síndrome de Down.

La continuació de la sèrie s’ha gravat a la facultat de filosofia de la Universitat de Barcelona, també al Barri Gòtic, al Raval o a la platja de Barcelona. El rodatge previst durarà unes deu setmanes i l’estrena oficial serà el desembre per Movistar que ha comprat els drets. Un any mes tard es podrà veure per televisió de Catalunya en obert.

Nous personatges i coneguts

Com he dit abans sortiran personatges nous, com l’actriu Gloria Ramos de Campeones, millor pel·lícula dels Goya, i candidata a la millor actriu revelació. També sortirà a la nova temporada de “La que se avecina” de Telecinco.

Un altre actor molt conegut es Carlos Cuevas, que ha sortit tan a les tres ultimes temporades de Merli com a les series Ventdelplà, El misterio de Calenda o 45 Revoluciones. La resta d’alumnes d’altres temporades ja no sortiran i segur que les noves cares i personatges de la sèrie ens contaran noves histories emocionants.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish