ABACUS, UNES PRÀCTIQUES PER NO OBLIDAR

El passat mes d’abril vaig començar les pràctiques a la cooperativa Abacus, a les oficines de Bac de Roda, la seva seu central al carrer Perú. Les acabo aquest dijous.

Jo estic a l’àrea de persones, al primer pis, i estic amb un grup de noies i un noi molt simpàtics, molt bona gent.

El primer que faig cada dia és agafar la valisa de correus. Tot seguit ordeno les altes i les baixes que les guardo a diferents calaixos. A continuació ordeno els contractes de la gent i poso els noms. Algun cop faig fotocopies, però sobretot ordeno documentació per ordre alfabètic, per col·locar-les  a les carpetes dels treballadors d’Abacus.

Fer les pràctiques a una empresa com Abacus és molt interessant i aprens coses noves que no havia fet en altres llocs.

Un dia els companys em van convidar al dinar de l’estiu, una paella. En definitiva, em sap greu haver de marxar i crec que ho trobaré a faltar molt.

Riem molt, i sempre que ha calgut m’han ajudat molt. Crec que ha sigut una bona experiència per a tots.

Terceres pràctiques

Aquestes són les terceres pràctiques de treball que faig. Les primeres les vaig fer al Museu de Ciències Naturals, l’edifici blau al Fòrum. Més endavant vaig estar al Museu d’Història de Catalunya, i ara, com acabo d’explicar, a la cooperativa de l’Abacus.

Han estat unes experiències molt boniques, que mai oblidaré i portaré al cor.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish