Pares i mares, preneu-ne nota

L’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta explicar els drets de les persones en situació de discapacitat intel·lectual

Representants de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) van fer una conferència per a pares i mares del Servei d’Atenció a les Famílies (SAF) sobre la defensa dels drets de les persones en situació de discapacitat intel·lectual.

Van assistir tres mares i van faltar dues que finalment no van poder venir. També hi havia Núria Ferrer, responsable del SAF.

En primer lloc va parlar Andy Trias, que és el president de l’Assemblea. Va explicar el què fa l’Assemblea, qui va ser Montserrat Trueta, i del seu llibre de memòries que va publicar l’any passat.

Després va parlar Montserrat Vilarrasa, vocal representant de la discapacitat intel·lectual en el Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona.

També va explicar el seu programa electoral i les conferències de conscienciació que fem a escoles i universitats.

Dret a vot

Jo vaig parlar del dret a vot. Vaig explicar que el 2017 no podia votar i per això vaig anar al jutge per demanar el meu dret a vot. I me’l va denegar. Això és una discriminació.

Ara tinc reconegut el dret a vot. No sóc l’única que no pot votar, alguns dels meus amics podien i altres no. Ara tots i totes podem votar perquè es va aprovar el dret a vot de les persones en situació de discapacitat intel·lectual a Espanya.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish