Una gran experiència a les ones

L’any passat vaig fer un curs d’auxiliar de radio a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). La conducció de l’acte de cloenda del curs va anar a càrrec de la periodista de Catalunya Radio Mònica Terribas.

Primer de tot es van presentar els que havíem fet el curs d’auxiliar de ràdio. Un a un ens van donar un diploma i una carpeta. A continuació vaig llegir el discurs que havia preparat i que crec que a la gent li va agradar molt.

Després ens van entregar els diplomes d’auxiliar de museus, repetint el mateix procediment. Aquest cop el discurs el va llegir la Jordina Amorós.

A l’acte també estava present Mònica Figueras, vicerectora de projectes de la Universitat Pompeu Fabra, Meritxell Benedí, directora general de serveis socials de la Generalitat de Catalunya, i Katy Trias, directora general de la FCSD.

Nous projectes

Un cop acabat el curs de ràdio tinc pendent de fer les pràctiques a una emissora de ràdio, ja veurem a quina les podré fer.

En aquest curs he après molt amb els companys/es, sobretot amb el professor que hem tingut. Francesc Ponsa ha sigut un grandíssim professor. Ell ens ensenyava, primer, a preparar les noticies de cultura o d’esports. Després, quan ja portàvem més pràctica, ja ens deixava dirigir les tertúlies, a les quals el Pau Pinar feia de presentador.

En definitiva ha sigut una experiència per no oblidar que ens obre noves possibilitats.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish