Retorn a Èxit 21

Tal dia com avui torno a la redacció d’Èxit 21 després d’uns 5 mesos aproximadament sense venir i sense fer cap article. Aquesta absència es deu a que he estat fent les pràctiques del curs de ràdio a Ràdio 4 i unes altres a l’escola.

Respecte les pràctiques que he estat realitzant a la ràdio haig de dir que he aprés bastant. He fet moltes tasques. La primera de elles era fer preguntes al carrer que després s’emetien en directe o de vegades no, sempre del tema que anava tocant la Silvia Tarragona que col·laborava al programa de boca a orella, que el fa de 4 a 7 de la tarda i jo estava unes dues hores (de 16:30 a 18:30).

Vull destacar també la petita intervenció que vaig tenir en antena el 3 d’octubre, amb motiu de la prèvia dels jocs Special Olimpics, que van tenir lloc entre el 4 i el 7 d’octubre. Em van fer 2 preguntes i em va fer il·lusió sortir allà aquell moment.

Les segones pràctiques

Estic fent un curs d’auxiliar d’administració i ara han començat les meves segones pràctiques, concretament a Sarrià. Tinc moltes ganes d’afrontar el nou repte perquè unes practiques no són fàcils de fer perquè has de venir amb ganes de fer-les i no anar a passar l’estona. Al final l’experiència que t’emportes no és només d’on vas, sinó el que aprens. Això et serveix per en un futur treballar en un lloc de treball.

I torno a Èxit. I torno amb ganes de començar de nou a fer articles i disposat a fer entrevistes i noticies a la Fundació.  

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish