EL BARÇA SEGUEIX DOMINANT AL REAL MADRID

Diumenge, a la Lliga ACB, el Barça de bàsquet va donar un pas de gegant per quedar primer abans dels play-offs pel títol de la lliga.

Només començar el seu partit contra el Reial Madrid, els blaugranes van fer un parcial de 0 a 7, aconseguint després anar sempre per davant al marcador. Quan el Reial Madrid s’apropava, el Barça reaccionava bé i ràpid.

Al descans, els blaugranes guanyaven per cinc punts de diferencia (40 a 45). A la segona part, el Barça va aconseguir una diferencia de deu punts (47 a 57), però el Reial Madrid no es rendia i es va anar acostant amb els triples de Llull. Per la seva part, els blaugranes responien amb triples de Singleton i Tomic.

El Barça va saber aguantar i va guanyar el transcendent partit per la lluita per la primera posició abans dels play-offs per 76 a 82.

Ara mateix els blaugranes ja estant a dues victòries del Reial Madrid, i a tres del Baskonia, quan només falten deu jornades per acabar la primera fase de la lliga.

La primera plaça més a prop

Els blaugranes tenen ara més a prop quedar primer i jugar tots els partits de play off amb l’avantatge  de camp. Això és molt important perquè aquesta temporada només han  perdut quatre partits com a locals.

El pròxim rival a la lliga serà el Manresa, que encara té opcions de jugar els play-offs.

Amb la tornada del entrenador Pesic, els blaugranes han millorat molt el seu joc, fent amb regularitat grans partits, fet que l’any passat no passava.

Tercera victòria

És el tercer cop aquesta temporada que els blaugranes guanyen al Reial Madrid, l’equip a priori més potent de la competició. Els han guanyat tan a la final de la Copa del Rei com a l’Eurolliga o a la lliga ACB.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *